Saief en Eupen maken Club Brugge héél blij

Woensdag 24 januari 2018 - 22:21   I   door Redactie

Anderlecht én Charleroi hebben dure punten laten liggen. Anderlecht speelde 2-2 gelijk tegen Waasland-Beveren en Charleroi verloor bij Eupen.

Ampomah bracht Waasland-Beveren in de twaalfde minuut al op voorsprong bij Anderlecht. Lukasz Teodorczyk stelde met een intikkertje gelijk. Na de rust liet Morioka aanvankelijk de 1-2 liggen, maar Isaac Kiese Thelin scoorde wél tegen zijn moederclub. Niet veel later maakte Saief weer gelijk. Toch werd hij de antiheld, want in de 93ste minuut miste de aanwinst van RSCA nog een strafschop.

Charleroi verloor bij Eupen. Club Brugge kan morgen een enorm goeie zaak doen. Dankzij die winst is Eupen ook niet meer laatste, dat is nu KV Mechelen. Voorts won RC Genk met 1-2 bij Lokeren. De Limburgers doen zo een prima zaak. Antwerp en AA Gent deelden de punten: 1-1.

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Mechelen  I   KV Oostende  I   Antwerp  I   Standard  I   Beerschot-Wilrijk