‘Arsenal, Man City én PSG strijden om wonderboy van 30 miljoen’

‘Arsenal, Man City én PSG strijden om wonderboy van 30 miljoen’
Donderdag 25 januari 2018 - 16:47   I  

Pietro Pellegri. Onthou die naam. De Italiaanse aanvaller van Genoa is amper 16 jaar oud – jawel, u leest het goed: zestien – en nu al een ware sensatie. Heel wat Europese topclubs staan in de rij om Pellegri binnen te hengelen.

Enkele dagen geleden raakte reeds bekend dat Juventus een oogje heeft op de piepjonge spits van Genoa. Pellegri meet 1m90 en speelde dit seizoen mee in zes competitiewedstrijden. Drie keer begon de spits aan een match en tot dusver lukte Pellegri twee goals. Niet slecht voor een 16-jarige.

Naast Juventus, houden ook Arsenal, Manchester City en Paris Saint-Germain de verrichtingen en de ontwikkeling van Pellegri in de gaten. Genoa hoopt de youngster rustig te brengen in het eerste elftal, maar mogelijk denkt één van de geïnteresseerde topclubs daar anders over.

30 miljoen euro

Genoa zou bereid zijn om mee te werken aan een transfer, maar dan wil het wel een aanzienlijke som geld vangen voor zijn goudhaantje. Volgens Gazzetta dello Sport willen de Italianen minstens 30 miljoen euro op tafel zien voor de U19-international.

Poll: Gaat deze jongen het maken?

TAGS  I  Pellegri  I   Genoa  I   Juventus  I   PSG  I   Arsenal  I   Manchester City

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024