Transfermarkt LIVE: Anderlecht heeft toptransfer beet, Standard pronkt met vervanger Scholz

Transfermarkt LIVE: Anderlecht heeft toptransfer beet, Standard pronkt met vervanger Scholz
Dinsdag 30 januari 2018 - 23:45   I  

De transfermarkt opende op 1 januari opnieuw zijn deuren en momenteel draait de geruchtenmolen dan ook op volle toeren. Voetbal24 houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

¨Standard heeft daags na de transfer van Scholz zijn nieuwe verdediger voorgesteld. Zinho Vanheusden wordt door Inter een half seizoen uitgeleend. Standard heeft een optie om die uitleenbeurt met een extra seizoen te verlengen.

*Anderlecht heeft de transfer van Ryota Morioka afgerond. De Japanner tekende een contract voor 3,5 seizoenen. Hij wordt dus gekocht en niet geleend.

*Antwerp FC heeft zich versterkt met Tino Sven-Susic. De middenvelder komt over van Genk. Er is een akkoord op clubniveau.

*Er zou nu met zekerheid een akkoord zijn tussen Chelsea en Arsenal over de transfer van Olivier Giroud. De Franse spits zou voor 20 miljoen euro naar Stamford Bridge verhuizen.

*Het is nog niet duidelijk wat Club Brugge van plan is met Lior Refaelov, Ethan Horvath, Guillaume Hubert, Krépin Diatta, Ahmed Touba, Thibault Vlietinck en Erhan Masovic. De zeven spelers kunnen mogelijk nog vertrekken bij blauw-zwart.

*AA Gent gaat Lior Inbrum verhuren aan het Israëlische Ashdod.

*Anderlecht heeft de vraagprijs voor Leander Dendoncker verhoogd naar 35 miljoen euro. Op die manier wil het geïnteresseerde clubs afschrikken.

*Anderlecht wil een nieuwe poging ondernemen om Ognjen Vranjes binnen te halen.

*Arsène Wenger wil Yannick Carrasco graag naar Arsenal halen.

*Lierse hoopt dat het Beni Badibanga  kan huren van Standard.

*Joseph Akpala doet het seizoen uit bij KV Oostende.

*Manchester City versterkte zich met Aymeric Laporte (Athletic Bilbao). Kostprijs: 65 miljoen euro.

*Paris Saint-Germain wil komende zomer Jan Oblak wegplukken bij Atlético Madrid.

*Charly Musonda koos bij Celtic een zeer bijzonder rugnummer, namelijk 67. Een iconisch nummer voor Celtic, want dat is een verwijzing naar de succesperiode in 1967. Toen wonnen de Schotten de Europa Cup I in Lissabon, naar die ploeg wordt nog steeds verwezen met Lisbon Lions. Musonda laat zo meteen goede indruk achter bij de fans.

*KV Mechelen heeft nog recht op 10% van de meerwaarde die Sofiane Hanni voor Anderlecht zal opbrengen. Aangezien RSCA hem kocht voor 1,5 miljoen en nu zou verkopen voor 7,5 miljoen is dat een aanzienlijk bedrag.

¨Adrien Trebel zou niet staan te springen om Anderlecht deze winter te verlaten. Normaal gezien doet hij het seizoen dus uit bij paars-wit.

*Club Brugge zou uiteindelijk 1,2 miljoen euro betalen voor Alexander Scholz, die overkomt van Standard.

*Bij Standard moet Zinho Vanheusden de vervanger van Scholz worden. Standard zal de speler minstens een half jaar huren van Internazionale.

*Antwerp wil Ibrahime Cissé (ex-KV Mechelen en Standard, nvdr.) weghalen bij Fulham, maar het is niet duidelijk of de Engelsen zullen meewerken.

*Manchester City gaat Erik Palmer-Brown tot het einde van het seizoen verhuren aan KV Kortrijk.

*Laszlo Köteles sluit niet uit dat hij bij een andere Belgische club aan de slag gaat, nu zijn contract bij KRC Genk in onderling overleg werd ontbonden.

*Anderlecht wil Ryota Morioka als vervanger van Sofiane Hanni, die dicht bij een transfer naar Spartak Moskou staat. Paars-wit zou Morioka huren, mét een verplichte aankoopoptie en betrekt mogelijk Davy Roef en Daam Foulon in de deal.

*De kans is reëel dat Anderlecht na Hanni ook nog Leander Dendoncker én Adrien Trebel kwijtspeelt. Beide heren hopen op een transfer. Ook Lukasz Teodorczyk verlaat de club mogelijk nog. Er is interesse vanuit Duitsland.

*Sporting Charleroi zal de aankoopoptie op Dodi Lukebakio lichten en de speler meteen doorverkopen aan Watford. Anderlecht vangt 1,5 miljoen voor de winger, plus een percent op de doorverkoop.

*Hein Vanhaezebrouck staat niet langer weigerachtig tegenover de komst van Aleksandar Mitrovic (Newcastle United). Dat zou weleens een belangrijke doorbraak in het dossier kunnen zijn.

*Chelsea is niet bereid om Eden Hazard naar Manchester City te laten gaan. De Londense topclub ziet de Belg dan veel liever naar Real Madrid gaan.

*Real Madrid maakt jacht op Mauro Icardi. De goalgetter van Inter zou op weg zijn naar Madrid om er medische gekeurd te worden. Kostprijs? 106 miljoen euro + Mateo Kovacic.

Poll: Zal Anderlecht versterkt uit de transferperiode komen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Mechelen  I   KV Oostende  I   Antwerp  I   Standard  I   Beerschot-Wilrijk

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024