Anderlecht grijpt fors in na gelijkspel tegen Standard: "Meer dan drie kunnen zijn"

Anderlecht grijpt fors in na gelijkspel tegen Standard:
Dinsdag 30 januari 2018 - 11:16   I  

Anderlecht speelde een boeiende wedstrijd tegen Standard. Het scoorde drie keer, maar incasseerde ook wel drie doelpunten. Vanhaezebrouck was na de wedstrijd niet te spreken over die doelpunten en ook de spelers beseffen dat Anderlecht die doelpunten veel te gemakkelijk weggaf.

Zo kwam Spajic nog eens terug op het eerste doelpunt van Orlando Sa. Die kon vrij binnentikken aan de tweede paal. Iedereen keek wat naar iedereen bij paars-wit, maar niemand deed iets. Dat moet serieus veranderen volgens de verdediger.

“Sa staat alleen, maar aan de eerste paal mag die bal nooit worden doorgekopt. Het is zonde dat we ons drie keer laten pakken op een stilstaande fase. Dat was de enige manier waarop ze ons in de problemen brachten, maar ze hadden er zo wel meer dan drie kunnen scoren. Deze week moeten we dus eens goed bekijken wat we daaraan kunnen doen”, aldus Spajic in Het Nieuwsblad.

Ook Dendoncker beseft dat er wijzigingen moeten worden doorgevoerd. Anderlecht is veel te kwetsbaar op stilstaande fases. “In het spel gaven we niet veel kansen weg maar op stilstaande fases hebben we ons laten aftroeven”, vond ook Leander Dendoncker

Poll: Heeft Anderlecht een probleem van lengte of van mentaliteit?

TAGS  I  Anderlecht  I   Standard  I   Spajic  I   Dendoncker

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024