Dit zijn volgens Wesley Moraes de 3 beste verdedigers in de Jupiler Pro League

Dit zijn volgens Wesley Moraes de 3 beste verdedigers in de Jupiler Pro League
Dinsdag 30 januari 2018 - 16:46   I  

Wesley Moraes is amper 21 jaar oud, maar wel een beer van een vent. Slechts weinig verdediger slagen erin om het op kracht te winnen van de spits van Club Brugge. Toch zijn er enkele spelers die het de Braziliaan al knap lastig wisten te maken.

“Om te beginnen let ik nooit op wie mijn tegenstander wordt”, steekt Wesley in een gesprek met Het Nieuwsblad van wal. “Ik bestudeer dat niet, ik ga uit van eigen kracht.”

Drie verdedigers uit de Jupiler Pro League maakten tot dusver indruk op Wesley. “Kara is wel sterk, Mitrovic ook. En die verdediger van Antwerp, Sall. Geen uitermate goeie voetballer, maar wat een beest. Hij tackelt hard.”

Toch zal Wesley het duel nooit schuwen. “Medespelers zeggen me vaak dat ik zo sterk ben. Maar zelf merk ik daar weinig van. Ik vind het maar normaal, zoals ik de duels aanga. Tot ik beelden van mezelf terugzie. Dan schrik ik zelf een beetje van mijn kracht.”

Poll: Wie is de beste verdediger volgens jou?

TAGS  I  Wesley  I   Club Brugge  I   Mitrovic  I   AA Gent  I   Kara  I   Anderlecht  I   Sall  I   Antwerp  I   RC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024