KV Kortrijk trekt in extremis met kleine bonus naar Genk

KV Kortrijk trekt in extremis met kleine bonus naar Genk
Dinsdag 30 januari 2018 - 22:29   I  

De eerste halve finale tussen KV Kortrijk en RC Genk leverde veel doelpunten en veel spanning op. RC Genk leek een gevleid gelijkspel uit de brand te slepen, maar net voor het einde kon KV Kortrijk toch de overwinning binnenhalen. Het werd 3-2.

De bezoekers kwamen na een kwartier voetballen op voorsprong dankzij Ingvartsen, maar al snel zette KV Kortrijk de scheve situatie recht. Ajagun en Azouni deelden RC Genk kort na elkaar twee tikken toe, maar de Limburgers bleven niet liggen op het canvas. Net voor rust deed Buffel wat niemand zag aankomen, scoren.

De 2-2 ruststand leek ook lange tijd de eindstand te gaan worden, maar KV Kortrijk bleef de betere ploeg en bleef ook op zoek naar die verdiende voorsprong. RC Genk was tevreden met wat het in handen had. In de slotfase kon Rougeaux een vrije trap in doel verwerken en zijn ploeg zo de verdiende overwinning schenken. In de slotfase ging KVK zelfs nog op zoek naar meer, maar dat lukte niet meer. De terugwedstrijd wordt zo wellicht erg spannend.

Poll: Wie haalt de finale?

TAGS  I  KV Kortrijk  I   RC Genk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024