Trekt Lestienne vandaag nog naar deze JPL-club?

Trekt Lestienne vandaag nog naar deze JPL-club?
Woensdag 31 januari 2018 - 09:30   I  

Het is 31 januari, en dat wil zeggen dat de laatste dag van de transferperiode is aangebroken. Heel wat spelers hopen nog onderdak te vinden bij een andere club, onder hen ook Maxime Lestienne.

De Belgische winger wordt al sinds het begin van deze mercato in verband gebracht met een vertrek bij Rubin Kazan, maar tot nader order staat Lestienne nog steeds onder contract in Rusland.

Rubin Kazan wil best meewerken aan een transfer, maar wil minstens 5 miljoen euro voor Lestienne. Een bedrag dat heel wat geïnteresseerde clubs afschrikt, zeker als je weet dat ook de looneisen van Lestienne niet min zijn.

Terug naar België?

Toch is het niet uitgesloten dat Lestienne vandaag nog zijn krabbel zet bij een Belgische club. De gewezen speler van Club Brugge gaf onlangs aan dat hij openstaat voor een terugkeer in de Jupiler Pro League.

Terug naar Club Brugge? Dat lijkt weinig waarschijnlijk. Misschien is de linkspoot wel iets voor KRC Genk? Of AntwerpTime will tell...

Poll: Zou jij Lestienne graag terug in België zien spelen?

TAGS  I  Lestienne  I   Club Brugge  I   RC Genk  I   AA Gent  I   Antwerp  I   Standard  I   Moeskroen  I   Rubin Kazan

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024