Vandenbempt: "Dat heeft Club Brugge nu niet meer"

Vandenbempt:
Donderdag 01 februari 2018 - 12:10   I  

Vandenbempt zag gisteren hoe Club Brugge gisteren verloor van Standard. Een ongenaakbare Club Brugge is niet meer en dat is ook iets wat Vandenbempt stilaan vaststelt.

Club Brugge heeft dit seizoen nog moeilijke wedstrijden meegemaakt, maar toen kon het een scheve situatie nog rechttrekken. Vandenbempt heeft stilaan het gevoel dat Club dat gevoel kwijt is. 

"Maar het is overduidelijk dat Club zijn onaantastbaarheid, zijn zelfverzekerdheid, zijn aura van onoverwinnelijkheid in korte tijd is kwijtgespeeld. De voorbije maanden had je het idee, ook in moeilijke momenten, dat Club er stond en dat het wel goed kwam. Nu niet meer", aldus Vandenbempt voor Sporza.

Volgens Vandenbempt zit dit Club momenteel niet meer op dezelfde lijn. Dat gaf ook Vormer al aan. "Het wordt een beetje samengevat in de reactie van kapitein Ruud Vormer", vertelt Peter Vandenbempt. "Hij wou een groepsgesprek, geen klassieke debriefing. Hij zei dat het te makkelijk ging de voorbije weken en dat de spelers niet meer op dezelfde lijn zitten. Vooruit verdedigen moet je in blok doen, anders vallen er grote gaten. Dat was inderdaad het geval."

Poll: Krijgt Leko zijn spelers nog op dezelfde lijn?

TAGS  I  Club Brugge  I   Standard  I   Vandenbempt  I   Vormer

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024