Vandenbempt over Patrick Janssens bij Genk: "Zal enkel erger worden"

Vandenbempt over Patrick Janssens bij Genk:
Donderdag 01 februari 2018 - 16:15   I   door Redactie

Peter Vandenbempt is erg scherp voor het transferbeleid van Racing Genk. Dat heeft gefaald.

"In Genk zijn er ontevreden supporters. Ze gaan de wedstrijd tegen Moeskroen boycotten. Daar is het een combinatie van slechte resultaten, een ontgoochelend gelijkspel tegen STVV en de slechte bekerwedstrijd tegen Kortrijk, en dan het uitblijven van transfers", aldus Vandenbempt.

"Er is de voorbije weken wel veel gepraat over inkomende spelers en versterking", vervolgt Vandenbempt bij Sporza. "Die hadden ze ook nodig door de vele langdurige blessures. Uiteindelijk is enkel Seck gekomen. En gisteren dan nog Ndongala, bij Standard letterlijk de vierde keuze als flankaanvaller. Dat is blijkbaar nog rap rap door Bayat geregeld, zodat er toch nog iemand zou zijn op de flank. Hij is de voorbije jaren mislukt bij AA Gent en Standard. Daar kunnen de supporters niet echt tevreden over zijn."

"Ze zijn extra ontevreden omdat ze weten dat er, anders dan bij Anderlecht, wel geld is. De club heeft zelf gezegd dat ze 22 miljoen euro winst gemaakt heeft. CEO Patrick Janssens werd in Kortrijk al op de korrel genomen. Dat zal enkel erger worden als Genk Play-off I en/of de bekerfinale mist."

Poll: Denk jij dat de Genk-fans nog lang geduld zullen hebben met Janssens?

TAGS  I  RC Genk  I   Vandenbempt  I   Janssens

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024