Maakte Anderlecht een grote fout door Markovic binnen te halen?

Maakte Anderlecht een grote fout door Markovic binnen te halen?
Vrijdag 02 februari 2018 - 09:46   I  

RSC Anderlecht versterkte zich in extremis nog met Lazar Markovic. Een grote naam, een groot talent, maar ook iemand die past in het huidige elftal van Hein Vanhaezebrouck? Dat is nog maar de vraag...

Markovic stond lange tijd te boek als één van de grootste talenten van zijn generatie. Eén probleem: bij Liverpool - en ook tijdens uitleenbeurten aan kleinere teams - kon de Serviër nooit doorbreken.

Volgens Het Laatste Nieuws brandt Markovic niet bepaald van de ambitie. "Niets moet, alles mag. Mooi om naar te kijken, maar ook het soort voetballer dat zelden doorgroeit tot de echte top", staat er te lezen.

"Bovendien rijst de vraag op welke positie Markovic zal spelen bij Anderlecht. In het systeem-Vanhaezebrouck, waar de vleugelspelers de hele flank voor hun rekening moeten nemen, lijkt de Serviër niet geschikt. Te offensief ingesteld en te veel zweetdief in balverlies", klinkt het verder nog.

Het is dus goed mogelijk dat Anderlecht een grote fout heeft gemaakt door Markovic aan te trekken. Of speelt Vanhaezebrouck de Serviër straks uit in een rol rond de diepe spits? Afwachten of Markovic daar zal renderen...

Poll: Zal Markovic slagen bij Anderlecht?

TAGS  I  Markovic  I   Vanhaezebrouck  I   Liverpool  I   Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024