'Het is de schuld van Coucke, hij houdt Anderlecht in een wurggreep'

'Het is de schuld van Coucke, hij houdt Anderlecht in een wurggreep'
Vrijdag 02 februari 2018 - 17:00   I   door Redactie

De reden van de slechte transferperiode van Anderlecht hoeft niet enkel bij Herman Van Holsbeeck gezocht te worden. Volgens Het Laatste Nieuws heeft ook Marc Coucke een grote verantwoordelijkheid.

"Op 22 december, zal bekendraken dat RSC Anderlecht in handen komt van Marc Coucke - duiveltje uit een doosje. Het is voor iedereen, ook voor een bijzonder aangeslagen Van Holsbeeck, zeer snel duidelijk dat in het sportieve departement snel een aflossing van de wacht komt", luidt het in de krant.

"Van Holsbeeck beseft tevens dat hij niet de wintermercato zal kunnen realiseren die hij voor ogen had. Op 8 december had uw krant nog een uitgebreid interview met Van Holsbeeck waarin die had laten optekenen: 'We weten wat we willen in januari.'"

"Ná 22 december regent het evenwel sms'jes op de smartphone van Van Holsbeeck, met de dringende aanbeveling om zonder uitgaande transfers géén investeringen te doen. Van Holsbeeck heeft het intern over 'instructies'. Elke goede verstaander in de gebouwen van Neerpede begrijpt al snel dat de afzender van de sms'jes, Marc Coucke, Anderlecht in een financiële wurggreep houdt."

Poll: Ben jij overtuigd dat Coucke de juiste man is voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Coucke  I   Van Holsbeeck  I   shw

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024