Terug naar af: Real Madrid koud gepakt door debutant Pazzini

Zaterdag 03 februari 2018 - 22:33   I

Terug naar af voor Real Madrid. Het won zijn voorbije twee competitiewedstrijden, maar vergat op het veld van Levante de wedstrijd af te maken. In de absolute slotfase brak het de ploeg van Zinédine Zidane érg zuur op.

Nochtans kopte Sergio Ramos Real Madrid vroeg op voorsprong. De Spanjaard torende bij een hoekschop in zijn gekende stijl boven alles en iedereen uit en buffelde het leer tegen de touwen. Real was de betere van Levante, maar toch kwam de thuisploeg op slag van rust langszij via Boateng: 1-1.

In de tweede helft bleef Real Madrid maar zoeken naar de zege, en in de slotfase vond invaller Isco dan toch een gaatje. De middenvelder trapte de bal fraai binnen vanop de rand van de grote rechthoek. Toch bleek het niet voldoende voor de drie punten… Luttele minuten voor tijd zorgde invaller/debutant Pazzini alsnog voor de 2-2.

Poll: Moet Real Madrid zich volgende zomer versterken?