Hanni neemt maatregelen door komst van ex-club KV Mechelen

Hanni neemt maatregelen door komst van ex-club KV Mechelen
Woensdag 26 oktober 2016 - 08:35   I   door Redactie

Anderlecht krijgt KV Mechelen op bezoek. Dat is de ex-club van Sofiane Hanni. Vorig seizoen was de Algerijn er nog aan de slag. “Ik kijk ernaar uit om tegen KV Mechelen te spelen. Voor mij is het niet zomaar een match”, aldus Hanni.

“Ik heb twee mooie seizoenen gekend op KV Mechelen - aan hen heb ik ook mijn transfer naar Anderlecht te danken", vertelt Hanni in Het Nieuwsblad. "Maar ik mag mij niet laten afleiden door alles wat er rond de match aan de gang is. Ik heb de voorbije dagen wel contact gehad met enkele spelers van KV Mechelen. Ze vroegen mij om hen enkele vrijkaarten te bezorgen. (lacht) We hebben elkaar dus niet ge-sms't om plaagstoten uit de delen."

"Misschien is Nicolas Verdier wel de grootste troef van Ferrera", ontleedt Hanni zijn ex-ploeg. "Ik heb er de groep al over aangesproken: Mannen, hou Verdier in de gaten. Anderzijds mogen we niet té veel focussen op KV Mechelen. Als wij honderd procent zijn dan winnen we. Ik wil wel alle fans van KV Mechelen geruststellen: als ik scoor, zal ik niet uitbundig vieren. Zelfs al valt mijn doelpunt in de 89ste minuut. Dat doe je niet tegen een ex-ploeg.”

TAGS  I  Sofiane Hanni  I   KV Mechelen  I   Anderlecht

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024