Simons snoert kritische analist de mond: "Je moet respect hebben"

Simons snoert kritische analist de mond:
Maandag 05 februari 2018 - 11:46   I  

Ruud Vormer is topkandidaat om de Gouden Schoen in de wacht te slepen, maar analist Gilles De Bilde gaf vorige week aan dat hij de kapitein van Club Brugge geen 'wow-speler' vindt. Timmy Simons en Franky Van der Elst zijn het niet eens met De Bilde.

"Ik heb vorige week gelezen dat Gilles De Bilde Vormer geen drie punten heeft gegeven, omdat hij geen wow-speler is. Ik kan hem daarin voor een stuk volgen, want ik heb dat ook lang gedacht. Alleen heeft Vormer over het hele jaar gewoon uitstekend gepresteerd", aldus Van der Elst in Het Laatste Nieuws.

Ook Timmy Simons is het lang niet eens met de uitspraken van De Bilde. "Ik wil ook even inpikken op wat De Bilde zei. Ik snap zijn redenering wel, maar de statistieken van Vormer over heel het jaar 2017 zijn gewoon indrukwekkend. Ik lach er soms wat mee dat hij zo veel assists op zijn naam heeft, omdat hij alle corners en vrijschoppen geeft. Maar hij doét het wel."

Respect

"Ik denk dat De Bilde in zijn tijd héél blij zou geweest zijn met iemand als Vormer achter zich", gaat Simons verder. "Iemand met zó’n geweldige traptechniek... Ik zeg dat je altijd respect moet hebben voor iemands kwaliteiten. Je kan van iedereen zeggen: ‘Hij kan dit of dat niet.’ Maar wat Vormer kan, is wel top

Poll: Verdient Vormer de Gouden Schoen?

TAGS  I  Simons  I   Vormer  I   De Bilde  I   Van der Elst  I   Club Brugge

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022