Benito Raman neemt drastische beslissing over zijn toekomst

Benito Raman neemt drastische beslissing over zijn toekomst
Maandag 05 februari 2018 - 12:43   I  

Benito Raman speelt sinds het begin van dit seizoen voor Fortuna Düsseldorf. De Duitse tweedeklasser is tevreden over de Belgische spits en lichtte onlangs de optie in de huurovereenkomst. Raman zal zo ook volgend seizoen uitkomen voor Düsseldorf.

Zelf heeft Raman het erg naar zijn zin in Duitsland, waar hij met Düsseldorf aan de leiding prijkt in de tweede Bundesliga. “Ik had het moeilijker verwacht, maar het Duitse voetbal ligt me echt goed. Ik hoop dat ik hier voor een langere tijd kan blijven”, klinkt het in een gesprek met Sporza.

“Ik heb het aan mezelf te danken dat het goed loopt. Ik ben professioneel bezig met mijn job. Ik ben blij dat Düsseldorf de optie om me een jaar langer te huren al gelicht heeft. Ik hoop dat ze me binnenkort definitief vastleggen en dat ik kan promoveren met deze club. Dat is wat ik wil”, verduidelijkt de spits.

Niet terug naar België

Aan een terugkeer naar België denkt Raman, dit seizoen al goed voor 7 goals en 2 assists, niet. “Als er nu een Belgische club aanklopt, zegt ik direct ‘neen’. Het maakt niet uit welke ploeg het is. Ik zit goed in Duitsland en kan mijn ambities perfect verleggen naar een andere competitie. Ik zie geen enkele reden om terug te keren naar België.”

Poll: Kan Raman het ook maken in de Bundesliga?

TAGS  I  Raman  I   AA Gent  I   Standard  I   Düsseldorf

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024