Droomkandidaat stuurt Bayern München wandelen: "Ik kom niet"

Droomkandidaat stuurt Bayern München wandelen:
Maandag 05 februari 2018 - 13:16   I  

Bayern München haalde enkele maanen geleden Jupp Heynckes uit pensioen om de ploeg opnieuw op de rails te krijgen. De 72-jarige succestrainer is evenwel geen oplossing op de lange termijn. Julian Nagelsmann zou dat wél zijn.

De 30-jarige oefenmeester staat sinds het begin van vorig seizoen aan het roer bij TSG Hoffenheim. Nagelsmann laat zijn ploeg verfrissend combinatievoetbal op de mat leggen en kreeg al meermaals lof voor zijn manier van werken.

De trainer van Hoffenheim werd al een paar keer naar voor geschoven als potentiële coach van Bayern München en liet zelf al verstaan dat hij ooit voor de Duitse recordkampioen wil werken.

"Ik blijf bij Hoffenheim"

Alleen: volgende zomer zal Nagelsmann nog niet aan de slag gaan in de Allianz Arena. Dat heeft de trainer zelf laten weten. “Ik blijf bij Hoffenheim. Ik heb hier met mijn volle verstand een contract getekend en wil me daar dan ook aan houden. Volgend seizoen zal ik hier nog coach zijn", aldus Nagelsmann in de Duitse media.

"Dat er geruchten zijn, is eigen aan het voetbal. Natuurlijk krijg ik wel eens een telefoontje. Maar ik ga er niet op in. Ik hou me aan de gemaakte afspraken”, besluit de coach.

Contract tot 2021, weg na volgend seizoen?

Nagelsmann ligt bij Hoffenheim nog tot de zomer van 2021 onder contract. Met de club heeft hij een afspraak dat hij minstens tot het einde van volgend seizoen blijft.

Poll: Zou Nagelsmann een goede trainer zijn voor Bayern München?

TAGS  I  Nagelsmann  I   Bayern München  I   Hoffenheim

woensdag 31 mei 2023

dinsdag 30 mei 2023

maandag 29 mei 2023