Nainggolan over Rode Duivels en Martinez: “Dat zou echt wel erg zijn”

Nainggolan over Rode Duivels en Martinez: “Dat zou echt wel erg zijn”
Dinsdag 06 februari 2018 - 10:00   I  

Over enkele maanden moet Roberto Martinez een definitieve selectie van 23 spelers samenstellen voor het WK in Rusland. Het blijft voorlopig koffiedikkijken of Radja Nainggolan deel zal uitmaken van die selectie.

De middenvelder van AS Roma ligt niet in de bovenste schuif bij Martinez, maar hoopt alsnog op het WK. “Ik zou graag meegaan naar het WK, maar dat hangt niet van mij af. De bondscoach heeft keuzes gemaakt waar ik niet echt achter sta, maar dat maakt nu eenmaal deel uit van het voetbal”, zegt Nainggolan in Les Seigneurs du football.

“Het enige wat ik kan doen, is alles geven en hopen dat ik er uiteindelijk bij ben. Ik zal strijden tot de laatste snik”, benadrukt Il Ninja. “Ik kan het goed vinden met de andere Rode Duivels. Met de bondscoach probeer ik op dezelfde manier om te gaan als met mijn clubcoach.”

“Het WK is nog veraf, maar ik ga er alles aan doen om erbij te zijn. Het zou echt erg zijn om mijn carrière af te sluiten zonder een wereldkampioenschap op mijn palmares”, besluit Nainggolan.

Poll: Moet Nainggolan opgeroepen worden voor de Rode Duivels?

TAGS  I  Nainggolan  I   AS Roma  I   Rode Duivels  I   Martinez

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024