Sensatie in JPL, maar: "Ze gaan weer zeggen dat ik een dikke nek ben"

Sensatie in JPL, maar:
Dinsdag 06 februari 2018 - 10:29   I  

KV Kortrijk doet het dezer dagen uitstekend: de West-Vlaamse club is in de running om play-off 1 te halen, terwijl ook de bekerfinale in zicht is. Trainer Glen De Boeck is een tevreden man, en steekt dan ook wat pluimen op zijn hoed.

"Als ik nu zeg dat ik niet verbaasd ben over wat we hier op drie maanden hebben klaargespeeld, roept iedereen: De Boeck is een dikke nek!", steekt de coach van De Kerels van wal in Het Nieuwsblad.

"Maar toen ik hier op 8 november toekwam, heerste er paniek. We hebben van een hoopje ellende een ploeg gemaakt die elke match presteert. Dat kan toch alleen maar met de aanpak van de nieuwe staf te maken hebben?", vraagt De Boeck zich luidop af.

De trainer van KVK gaat er dan ook van uit dat hij samen met zijn staf voor de ommekeer heeft gezorgd. "Wij moeten toch een hemelsbreed verschil hebben ­gemaakt? We hebben dit neergezet met dezelfde spelersgroep, zonder een rij versterkingen. Als de kwaliteit van de spelersgroep had volstaan, had het bestuur helemaal niet van trainer moeten veranderen."

Poll: Heeft De Boeck gelijk dat het succes van Kortrijk zijn verdienste is?

TAGS  I  De Boeck  I   KV Kortrijk  I   RC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024