Is Vormer hierdoor flink in het voordeel om de Gouden Schoen te winnen?

Is Vormer hierdoor flink in het voordeel om de Gouden Schoen te winnen?
Dinsdag 06 februari 2018 - 13:30   I  

Woensdagavond staat het Gala van de Gouden Schoen op het programma. Ruud Vormer is dé grote favoriet om José Izquierdo op te volgen. Bovendien lijkt de aanvoerder van Club Brugge ook in het voordeel tegenover zijn concurrenten.

Zo is de Nederlander de enige kandidaat die op Facebook over een eigen 'Gouden Schoen-fanpagina' beschikt. Die werd opgericht door supporters van Club Brugge die vurig hopen dat hun publiekslieveling met de Gouden Schoen aan de haal gaat.

Naast topkandidaat Vormer zijn er met Hans Vanaken, Youri Tielemans en Leander Dendoncker ook nog drie schaduwfavorieten om de prijs weg te kapen.

Publiekslieveling met straffe statistieken

Supporters kunnen hun stem weliswaar niet uitbrengen, maar tijdens het voorbije jaar trakteerde het publiek van Club Brugge zijn aanvoerder meermaals op de inmiddels bekende gezangen 'Vormer Gouden Schoen olé, olé". Het zal ook de mensen die mogen stemmen niet ontgaan zijn.

Bovendien zijn de staistieken van de middenvelder fenomenaal. Dit seizoen alleen al was Vormer goed voor 10 goals en 18 assists. Geen enkele speler in de Jupiler Pro League is bij meer doelpunten betrokken.

Poll: Moet Vormer de Gouden Schoen winnen?

TAGS  I  Vormer  I   Club Brugge  I   Vanaken  I   Gouden Schoen  I   Anderlecht  I   Tielemans  I   Dendoncker

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024