Dendoncker bijt van zich af: "Dat is allemaal verzonnen!"

Dendoncker bijt van zich af:
Woensdag 07 februari 2018 - 07:17   I  

De tweede transferperiode van het seizoen is ondertussen alweer achter de rug en Leander Dendoncker is nog steeds een speler van RSC Anderlecht.

Vorige zomer al hoopt Dendoncnker op een tranfser. Al was het niet omdat hij Anderlecht beu was. "Néé, helemáál niet. Ik wil dat graag benadrukken: Anderlecht was niet het probleem, 't is gewoon dat ik na de titel goesting had om de volgende stap te zetten in mijn carrière. Logisch, toch? Ik was klaar, vond ik, voor een nieuwe uitdaging", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

De verdediger/middenvelder benadrukt ook dat het niet zijn entourage was die hem naar het buitenland wilde brengen. "Allemaal verzonnen. Eind vorig seizoen al, in de play-offs, had ik voor mezelf uitgemaakt dat ik hogerop wilde", verduidelijkt Dendoncker.

"Ik was voortdurend met die transfer bezig, in plaats van mij louter en alleen te focussen op de trainingen. Ik was fout, ik besef dat. Maar 't was de eerste keer dat ik in zo'n situatie kwam, ik wist gewoon niet hoe ik ermee moest omgaan.

Na de zomerse transferperiode belandde Dendoncker in een fameuze dip. "De ontgoocheling was groot... Ik kon het moeilijk van mij afzetten", geeft hij toe. Dendoncker moet nu blijven tot komende zomer, mogelijk na het WK met de Rode Duviels. "Veel mensen geven mij die raad, maar in mijn hoofd ben ik gewoon klaar - ik verlang naar hogerop. Ik moet mijn carrière toch niet laten afhangen van een WK?"

Poll: Is Dendoncker klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Dendoncker  I   Anderlecht  I   West Ham United

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022