"Gouden Schoen zette teloorgang van deze Belgische topclub extra in de verf"

Donderdag 08 februari 2018 - 13:30   I   door Redactie

Hugo Camps merkt in Het Laatste Nieuws op dat één club totaal afwezig bleef op het gala van de Gouden Schoen. Van Standard was geen spoor te bekennen. Standard is nochtans een topclub in België.

"Hoe pijnlijk toch: niet één speler van Standard kwam in de buurt van de Gouden Schoen. De Rouches hebben zelfs geen gezichtsbepalende figuur meer in hun selectie. Mister Standard? Connais pas!", aldus Camps.

"Het Gala van de Gouden Schoen zet ook de teloorgang van een club extra in de verf. Standard hoort altijd iemand in de top vijf te hebben. Dat was vroeger erfrecht, nu is de verwachting potsierlijk. Spits noch middenvelder hebben een naam op Sclessin. De doelman is een bastaard."

"Ik mis het wel, dat vleugje rouge in de schijnwerpers van de Gouden Schoen. De keuze voor Ruud Vormer accentueert het gemis. Hij zou perfect een Standard-speler kunnen zijn. Dat lef, dat temperament, die onverbiddelijkheid. In Luik is echter geen schim meer te bekennen van dit rolmodel. Geen herkenbaar gezicht in spel en beleving.

Poll: Heb jij Standard gemist op de Gouden Schoen?

TAGS  I  Standard  I   Camps

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024