Coucke over verkoop: "Zij waren financieel veel interessanter"

Coucke over verkoop:
Donderdag 08 februari 2018 - 14:37   I   door Redactie

Marc Coucke heeft op een persconferentie aangekondigd wie de nieuwe eigenaar van KV Oostende wordt. Het was een zeer zwaar proces, laat hij weten.

"Dit is voor mij een van de moeilijkste processen dat ik ooit gehad heb, geweest. Er was enorm veel interesse van binnen- en buitenland. Er verschenen dan nog artikels dat we Oostende aan de straatstenen niet kwijt geraakte. Er zijn een aantal grote geïnteresseerden die moesten afhaken omdat de timing van 28 februari te kort was."

"Ik kan maar aan één persoon verkopen en ik mag heel fier zijn op die keuze", vervolgt Coucke. "We hebben vaak urenlange onderhandelingen en gesprekken gevoerd met mensen. Ik wil hen danken voor hun interesse. Het is een goed teken voor het Belgisch voetbal dat er zoveel interesse is in een voetbalclub."

"Ik kreeg een sms van Peter: I'm the man for KVO. Ik denk dat hij het perfecte profiel heeft. Hij is Belgisch. Het had financieel veel interessanter geweest om aan een buitenlandse club te verkopen, maar een binnenlandse investeerders zorgt voor meer rust. Hij heeft een hart voor sport en een hart voor Oostende. Hij is zeer ambitieus. De supporters zullen zeer verheugd zijn met hem", vertelt Coucke. Callant zal tussen de 60 en 80 procent van de aandelen kopen.

Poll: Denk jij dat Coucke een goeie keuze gemaakt heeft?

TAGS  I  Coucke  I   KV Oostende  I   shw

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024