Boze Jankovic is het beu bij Standard: "Ik ga ingrijpen"

Boze Jankovic is het beu bij Standard:
Maandag 12 december 2016 - 07:50   I   door Redactie

Aleksandar Jankovic is absoluut niet te spreken over de mentaliteit van zijn spelers. Standard won met 3-1 van Westerlo, maar de Servische coach neemt daar absoluut geen genoegen mee.

"We moesten deze match absoluut winnen", weet Jankovic in Het Laatste Nieuws. "Dat we dat doen na een Europese ontgoocheling, is niet evident. Dat we die punten pakken en een goede zaak in het klassement doen, juich ik toe."

"Maar... De manier waarop we dat doen, baart me zorgen. De weg is nog lang. Qua mentaliteit was dit voor mij onze meest ontgoochelende wedstrijd. We hebben het geluk dat die goals vroeg in de wedstrijd vallen. Op dat moment kreeg Westerlo een fameuze tik, maar we lieten het na om er verder op in te hakken. De mentaliteit waarmee we de rest van de match aanpakten, getuigt van weinig respect."

"Als ik over het mentaliteitsprobleem praat, dan doel ik op de hele groep. Wat me tegen de borst stootte bij enkele individuen heb ik tijdens de rust al een beetje aangehaald. Als we bepaalde waarden verwaarlozen, is het aan mij om in te grijpen."

TAGS  I  Standard  I   Aleksandar Jankovic

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024