Filip Joos pakt Anderlecht keihard aan: "Get a life, verman jullie!"

Filip Joos pakt Anderlecht keihard aan:
Zaterdag 10 februari 2018 - 14:15   I   door Redactie

Het gaat niet goed met Anderlecht, zoveel is duidelijk. De nakende overname van Marc Coucke zorgde voor heel wat problemen en de club is flink afgegleden de laatste jaren.

"Het gejeremieer binnen de club, de speculaties buiten de club, de krakkemikkige voetbalwedstrijden, de hectoliters kranteninkt, de tienduizenden woorden op radio en tv. Het lijkt wel alsof het Astridpark is veranderd in Armageddon", zegt Filip Joos in zijn column in De Standaard.

"Manager Herman Van Holsbeeck klaagt dan weer steen en been dat hij met een lege portefeuille de wintermarkt werd opgejaagd, en dus eerst moest verkopen alvorens te kunnen kopen. Welkom in de echte wereld, meneer Van Holsbeeck. Welkom in de wereld van uw collega's bij het gros van de eersteklassers, die al hun hele leven de tering naar de nering moeten zetten."

"Zeker, Anderlecht zit in de woestijn. En de droogte is des te ondraaglijker wanneer rivaal Club Brugge fantastisch voetbal op de mat legt. Maar bij al dat Brusselse (zelf)beklag zou je stilaan willen schreeuwen: get a life, verman jullie! Het seizoen duurt maar vijftien matchen meer. Want zelfs in de woestijn zit Anderlecht in een luxepositie, waar pakweg Moeskroen, Kortrijk en Eupen niet eens van kunnen dromen", stelt Joos.

Poll: Heeft Filip Joos gelijk?

TAGS  I  Anderlecht  I   Filip Joos  I   shw

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024