Mechelen doet gouden zaak, Kortrijk speelt Antwerp volledig weg

Mechelen doet gouden zaak, Kortrijk speelt Antwerp volledig weg
Zaterdag 10 februari 2018 - 21:51   I  

Het zal tijdens de laatste wedstrijden van de reguliere competitie nog erg spannend worden. Niet alleen de strijd om de laatste tickets voor play-off 1 is boeiend, ook de strijd om het behoud is er één op het scherp van de snee. Met dank aan KV Kortrijk en KV Mechelen.

KV Mechelen-Eupen 1-0

KV Mechelen zette Eupen vanaf minuut één onder druk, maar aan de rust stond het nog 0-0. Ook na de pazue toonde Malinwa zich de betere ploeg, en in de slotfase werd het daarvoor beloond. Pedersen was bij de pinken en kon een sterk spelende Van Crombrugge dan toch verschalken: 1-0.

Door deze zege geeft Mechelen de rode lantaarn opnieuw door aan… Eupen. KV telt 22 punten, Eupen 21. En of het nog spannend zal worden.

KV Kortrijk-Antwerp 4-0

Kortrijk ligt op koers om play-off 1 te halen. Het won in eigen huis met 4-0 van Antwerp, en nadert in de stand zo tot op één punt van The Great Old. Ouali opende de score, en voor rust maakte Chevalier er nog 2-0 van. Na de pauze deed diezelfde Chevalier er nog eens twee goals bij, en zo werd het zelfs nog 4-0.

Antwerp blijft voorlopig zesde in het klassement, maar zal zich moeten herpakken wil het in de top zes blijven staan. En of het nog spannend zal worden.

Poll: Gaat KV Mechelen zich redden?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Eupen  I   KV Kortrijk  I   Antwerp

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024