"Er vallen enkel nog lijken uit de kast bij Anderlecht"

Maandag 12 februari 2018 - 08:36   I  

Anderlecht heeft er opnieuw een teleurstellend weekend opzitten. Het kon niet winnen van Anderlecht en het is zoeken met archeologische precisie naar een lichtpuntje bij paars-wit.

Ook Hugo Camps haalde voor zijn column van Het Laatste Nieuws als vanouds bijzonder hard uit naar Anderlecht. Hij ziet nog maar weinig ziel en believing bij de anders zo fiere landskampioen. Ook Vanhaezebrouck laat, in tegenstelling tot zijn collega's, een bleke indruk achter.

"Er komen alleen nog lijken uit de kast bij RSC Anderlecht. Schulden, kwalijke improvisatie, misverstanden. Hein Vanhaezebrouck zit er in de dug-out ook bij als een half lijk. Hij komt nog nauwelijks uit zijn hok, blaast voortdurend de wanhoop voor zich uit. Het rebellerende mimespel doodgelegd", aldus Camps.

Camps denkt dat Devroe redding kan brengen. Misschien. "Misschien is KVO-manager Luc Devroe die met Coucke mee transfereert naar Anderlecht een laatste baken van hoop. Devroe is een vakman die bij Club de onbetrouwbaarheid van zijn bloedgroep heeft kunnen doorgronden. Uit zijn loutering is een grote hang naar onafhankelijkheid ontstaan. Hij beoefent een vak, geen gezelschapsspel", aldus Camps.

Poll: Kan Devroe redding brengen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Camps

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024