‘Deze drie Europese grootmachten strijden om ongelukkige Alderweireld’

‘Deze drie Europese grootmachten strijden om ongelukkige Alderweireld’
Maandag 12 februari 2018 - 13:03   I  

Toby Alderweireld en Tottenham Hotspur liggen op ramkoers. De onderhandelingen over een nieuw contract slepen al máánden aan, maar van een akkoord tussen beide partijen is absoluut nog geen sprake.

Bij Tottenham zijn ze het beu dat Alderweireld niet wil bijtekenen, en daarom hebben ze een drastisch besluit genomen. Zo werd de Rode Duivel niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor de 1/16de finales in de Champions League tegen Juventus.

Officieel luidt de uitleg dat Alderweireld nog niet helemaal fit is, maar The Telegraph weet dat de niet-selectie alles te maken heeft met de aanslepende onderhandelingen over een nieuwe overeenkomst.

Tottenham wil Alderweireld straks verkopen

Zoals het er nu naar uitziet, is Alderweireld dan ook bezig aan zijn laatste maanden bij Tottenham. Onze landgenoot heeft nog een doorlopend contract tot de zomer van 2020, maar Tottenham wil Alderweireld liefst zo snel mogelijk verkopen zodat het nog een aardige transfersom kan opstrijken.

Volgens The Telegraph liggen topclubs als Manchester City, Chelsea en Real Madrid alvast op de loer om straks met Alderweireld aan de haal te gaan.

Poll: Moet Alderweireld vertrekken bij Tottenham?

TAGS  I  Alderweireld  I   Tottenham  I   Real Madrid  I   Manchester City  I   Chelsea

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024