Fusie in de maak tussen deze 2 Belgische clubs: "Een win-winsituatie"

Fusie in de maak tussen deze 2 Belgische clubs:
Dinsdag 13 februari 2018 - 13:18   I   door Redactie

Er is een fusie in de maak in het Belgisch voetbal. ASV Geel en KFC Oosterzonen willen "een nieuwe, ambitieuze club in de Kempen oprichten. Dat zegt Stefan Van Lommel, huidig voorzitter van Oosterzonen.

ASV Geel was vragende partij om gesprekken te voeren en ook Oosterzonen zette het licht op groen. “Intussen zijn we ervan overtuigd dat we met de juiste mensen aan tafel zitten en dat dit project voldoende kans op slagen heeft. Je moet het ijzer smeden wanneer het heet is”, aldus Stefan Van Lommel.

“We geloven dat een fusie een win-winsituatie is", vervolgt Van Lommel. "Er is een mogelijkheid om een stabiele en grote club uit te bouwen die een vaste waarde kan worden in het Belgische voetballandschap. Die club moet ambitieus, financieel gezond, maar ook lokaal sterk verankerd zijn. Een sportclub bestaat immers maar bij de gratie van haar supporters en sympathisanten.”

Naast de clubs zitten er ook investeerders mee aan tafel. Geel zit in zware financiële problemen en wilde zelfs de vereffening aanvragen. Oosterzonen zit dan weer qua infrastructuur aan zijn plafond.

TAGS  I  ASV Geel  I   Oosterzonen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024