De Coninck negeert Vormer: "Híj is de meest bepalende speler in JPL"

De Coninck negeert Vormer:
Woensdag 14 februari 2018 - 13:48   I  

Op papier is Ruud Vormer (9 goals en 15 assists) de meest bepalende speler in de Jupiler Pro League, maar analist Wim De Coninck heeft ook een andere érg bepalende speler opgemerkt: Teddy Chevalier.

"Weer een hattrick, elf goals in twaalf wedstrijden onder de nieuwe coach, en ook heel wat assists (4, nvdr.). Bij de doelpunten geen strafschoppen, want KVK krijgt er geen. Chevalier is de meest bepalende speler in de Jupiler Pro League op dit moment", aldus de Coninck in Sport/Voetbalmagazine.

Ondanks zijn goede prestaties, blijft Chevalier een bijzondere jongen. Dat ziet ook De Coninck. "Boos vanwege het volgens hem van weinig appreciatie getuigende nieuwe contractvoorstel. Op eigen vraag, want hij ligt nog tot 2019 onder contract."

"Kortrijk doet mee voor play-off 1, maar moet uitkijken dat Chevalier meegaand blijft. Want als het rustig is en goed draait, vindt hij toch altijd iets om de boel op te koteren. Als je zijn talent ziet, is het zonde dat hij ‘maar’ op dit niveau zit. Hij is wel niet meer van de jongste, al 30, maar hij blijft snel", besluit de analist.

Poll: Ben jij onder de indruk van Chevalier?

TAGS  I  Chevalier  I   Vormer  I   KV Kortrijk  I   AA Gent  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   RC Genk  I   De Coninck

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022