Peter Vandenbempt: "Hij zet een punt achter zijn carrière"

Peter Vandenbempt:
Woensdag 14 februari 2018 - 18:40   I   door Redactie

Olivier Deschacht werd door Anderlecht naar de B-kern verwezen. Peter Vandenbempt heeft slecht nieuws over de verdediger.

Deschacht is naar de B-kern gestuurd door een optelsom van zijn negatieve attitude en het feit dat hij, en dat hebben we al wel eens in de krant gelezen, ervan verdacht wordt aan de basis te liggen van een aantal lekken naar de pers. Dat is een zeer oud en kwalijk zeer bij Anderlecht. Er blijft niets in de kleedkamer", zegt Vandenbempt aan Sporza.

"In dit geval is het vooral dat Vanhaezebrouck nood heeft aan positivisme. Anderlecht moet uit die diepe put geraken. En de houding van Deschacht draagt daar niet toe bij. Deschacht is een echte ploegspeler, een echte clubspeler - hij zit al zijn hele leven bij Anderlecht bij wijze van spreken -, maar wel alleen als hij in de ploeg staat. Als het slecht gaat met hem en met de ploeg, laat hij het al wel eens hangen. Dan zit hij met het hoofd naar beneden."

Einde carrière

"Het heeft niet zozeer te maken met kritiek die hij heeft op de speelwijze of de aanpak van Vanhaezebrouck. Of dat weet ik dan in elk geval toch niet. Het is het gemor en gebrom. In de kleedkamer in Oostende, waar hij niet mocht meedoen, heeft hij een negatieve attitude uitgestraald. Het zijn zware jaren geweest voor Deschacht en ik ben geneigd om te denken dat dit wel eens het einde zou kunnen zijn van de carrière van Olivier Deschacht. En ik hoor dat hij dat zelf ook zo aanvoelt."

Poll: Denk jij ook dat Deschacht stopt?

TAGS  I  Deschacht  I   Vandenbempt  I   Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024