'Hij heeft alle kwaliteiten om bij Club Brugge te spelen'

'Hij heeft alle kwaliteiten om bij Club Brugge te spelen'
Woensdag 14 februari 2018 - 23:22   I  

Kenneth Vermeer is momenteel eerste doelman bij Club Brugge. Bij zijn debuutmatch liep alles nog wat stroef, maar in zijn tweede wedstrijd stopte de goalie meteen een penalty. "Hij heeft alle kwaliteiten om onder de lat te staan", zegt gewezen Club-doelman Hans Galjé.

"In principe beschikt hij als oud-speler van Ajax en Feyenoord over alle troeven om onder de lat te staan. Je hebt naast zijn atletisch vermogen ook nog een uitstekende techniek en puike reflexen", zegt Galjé in Sport/Voetbalmagazine.

"Alleen merkte je, bij die fout op de corner voor de eerste goal van Orlando Sá, dat zijn laatste volledige wedstrijd dateert van goed een jaar geleden. Dan is het ook niet vreemd dat hij nog geen top is. Kenneth heeft zeker kwaliteiten, maar tijd en vooral wedstrijdritme nodig."

De gewezen doelman van Club Brugge vindt dat Vermeer tijd moet krijgen. "Ik ga ervan uit dat Ivan Leko hem die zal geven, want hij oogt fit. Nu weer veranderen, zou ook niet goed zijn. Zelfs ervaren doelmannen van boven de dertig hebben vertrouwen en duidelijkheid nodig."

Poll: Moet Vermeer eerste doelman blijven?

TAGS  I  Vermeer  I   Club Brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024