Degryse over Deschacht: "Dat zal Anderlecht nog wel doen nu"

Degryse over Deschacht:
Donderdag 15 februari 2018 - 15:00   I  

Het lijkt over en out voor Deschacht bij Anderlecht. Vanmiddag gaf Vanhaezebrouck nog een statement over de verwijdering van Deschacht. Een broodnodige actie volgens de trainer zelf.

Eerder liet Degryse zijn licht al schijnen op de affaire. Volgens hem is dit nu de druppel en zien we Deschacht niet meer terug als speler van Anderlecht. "Hij mag dan vorig seizoen nóg een titel gewonnen hebben, al die verhalen passen niet bij iemand met zo'n status en palmares. Ik kan me niet voorstellen dat er andere boegbeelden van Anderlecht zo door het slijk zijn gehaald. Dit is geen afscheid in schoonheid voor Deschacht, wel bitter en zuur", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws.

Volgens Degryse zal Anderlecht hem wel nog een klein afscheidje gunnen. Ergens met een bloemetje en een bedankje. Een afscheid langs een achterpoortje dus. "Anderlecht zal wel nog een 'goedmakertje' plannen - hem letterlijk en figuurlijk een bloemetje geven voor zijn carrière -, maar dat gaat niets veranderen aan zijn laatste twee seizoenen. Deschacht is vroeger al vaak afgeschreven geweest, toen Anderlecht weer maar eens een nieuwe linksachter had aangetrokken. Maar nu gaat het niet langer over sportieve zaken, hé. Vandaar: dit is het einde."

Poll: Is dit het definitieve einde voor Deschacht?

TAGS  I  Degryse  I   Anderlecht  I   Deschacht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024