Hoogspanning: Alderweireld trekt mogelijk naar Real Madrid

Hoogspanning: Alderweireld trekt mogelijk naar Real Madrid
Donderdag 15 februari 2018 - 18:36   I   door Redactie

Toby Alderweireld was er niet bij in de Champions League-wedstrijd op Juventus. Coach Mauricio Pochettino hield hem weg van Italië om hem te sparen. Alderweireld is nog maar pas terug uit blessure. Alleen is de vraag: was dat wel de échte reden? De Daily Mirror komt met een opvallend verhaal.

Het zou namelijk niet boteren tussen de coach en Alderweireld. De Rode Duivel wil zijn contract bij Tottenham nog altijd niet verlengen. Die verbintenis loopt nog maar tot 2019. De tijd begint dus stilaan te dringen voor de Spurs. Alderweireld wil er wel over praten, maar hij eist een fikse loonsverhoging. Zo wil hij evenveel betaald krijgen als de best betaalde spelers van de club.

Het zet de verhoudingen serieus op scherp. Intussen wordt Alderweireld steeds meer aan een transfer gelinkt. Zo is Manchester United geïnteresseerd, maar blijkbaar zijn zij niet de enigen. Ook Real Madrid zou Alderweireld maar wat graag willen aantrekken. Gaan we naar een defensie in Bernabéu met Sergio Ramos en Toby Alderweireld?

Poll: Zou dat een goeie transfer zijn voor Alderweireld?

TAGS  I  Real Madrid  I   Alderweireld  I   Tottenham

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024