Bölöni scherp voor eigen spelers: "Dat recht hebben ze niet"

Bölöni scherp voor eigen spelers:
Vrijdag 16 februari 2018 - 07:04   I  

Bölöni gaat dit weekend met Antwerp op zoek naar een zege en de bijhorende drie punten. Die punten worden stilaan zeer belangrijk als Antwerp nog een plekje in de top 6 en Play-Off I wil afdwingen.

De voorbije weken kwam er vaker en vaker kritiek op het harde labeur dat de spelers van Antwerp dit seizoen al moesten verrichten. Dat zou nu een negatieve invloed hebben op de frisheid van de spelers, die naar eigen zeggen moe zijn door het harde regime van Bölöni.

De Roemeen wil daar niets van weten en haalt nu stevig uit naar de eigen spelers. Volgens de trainer hebben de spelers het recht helemaal niet om moe te zijn. "Acht maanden van zwaar werk? Dat is om te lachen… Op een moment dat je in een neerwaartse spiraal komt, wordt alles zwaar. Maar niemand van mijn spelers - op Bolat en Haroun na die nagenoeg alles speelden - heeft het recht om moe te zijn. We zijn hier om te werken. Niet om aan folkloristische dans te doen of zo", aldus Bölöni in Gazet van Antwerpen.

De Roemeen benadrukt ook nog eens dat hij niet merkt dat zijn spelers moe zijn op basis van de gegevens die hij binnenkrijgt. "Dat ze moe zijn, kan ik begrijpen. Maar de data die we via de fysiektrainers krijgen vanop training geven geen enkel signaal dat bepaalde spelers er compleet zouden doorzitten. Op conditioneel vlak zitten ze nog goed hoor.”

Poll: Haalt Antwerp Play-Off I?

TAGS  I  Antwerp  I   Bölöni

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024