Ivan Leko ontzettend belangrijk voor ontwikkeling van deze Anderlecht-speler

Ivan Leko ontzettend belangrijk voor ontwikkeling van deze Anderlecht-speler
Vrijdag 16 februari 2018 - 09:15   I  

Ivan Leko mag nu dan wel indruk maken met Club Brugge, vorig seizoen deed hij dat nog met STVV. Daar had hij een erg getalenteerde groep jonge voetballers onder zijn hoede.

Een van die smaakmakers bij STVV was Pieter Gerkens, nu voetballer bij Anderlecht. Toen Leko bij STVV aankwam verzeilde Gerkens naar de bank, maar net dat heeft hem beter gemaakt zeggen zijn ouders in Het Belang van Limburg. De komst van Leko heeft van Gerkens dus een betere speler gemaakt.

“Dat is de grootste ontgoocheling in zijn carrière geweest. Maar hij wist ook dat het aan hemzelf lag. Achteraf zei hij dat hij te zeker was van zijn stuk en dat hij niet het onderste uit de kan haalde op training. Toen hij dat besefte, heeft hij de knop omgedraaid. En toen is het snel gegaan. Jos Beckx kwam ons zeggen: "maak je geen zorgen, Pieter is zich aan het manifesteren op training. De coach kan binnenkort niet meer om hem heen." Tja, als je je bij een coach als Leko wegsteekt, kan je het schudden. Dat is een goede les voor hem geweest.”

Poll: Kan Gerkens ooit nog hogerop?

TAGS  I  Leko  I   Gerkens  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   STVV

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024