Dortmund-coach over Batshuayi: "Dat zie je gewoon aan hem"

Dortmund-coach over Batshuayi:
Vrijdag 16 februari 2018 - 11:11   I   door Redactie

Michy Batshuayi schonk Borussia Dortmund gisteren met twee doelpunten de zege in de Europa League tegen Atalanta. Hij zorgde voor de 2-2 en in blessuretijd ook voor de 3-2. Batsman heeft zijn start bij Dortmund niet gemist. De Duitse club huurt de Rode Duivel van Chelsea, waar hij maar weinig speelkansen kreeg.

Trainer Peter Stöger kan uiteraard alleen maar tevreden zijn met de ontwikkeling van Batshuayi. “Michy is een echte goaltjesdief”, reageert hij. “We wisten al dat hij makkelijk scoort, maar de vraag was vooral of hij in de ploeg zou passen en zich hier thuis zou voelen. Dat verloopt allemaal vlekkeloos, dus Batshuayi naar Dortmund halen was een uitstekende transfer."

Stöger ziet niets dan positieve zaken bij Batshuayi. Hij spaart zijn superlatieven voor de spits dan ook niet. "Hij is populair, helemaal geïntegreerd en onze doelen zijn dezelfde. Doelpunten maken is één ding, maar voor de ploeg werken en ballen recupereren is nog een andere zaak. Je ziet dat hij hier met het volle plezier speelt. Hij is een geweldige spits.” 

Poll: Is Batshuayi de beste Belgische spits van het moment?

TAGS  I  Batshuayi  I   Dortmund

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024