Nieuwe rel rond Neymar, zijn vader reageert: "Ze blijven maar ophemelen"

Nieuwe rel rond Neymar, zijn vader reageert:
Vrijdag 16 februari 2018 - 15:21   I   door Redactie

Er is alweer een nieuwe rel rond Neymar. Het lijkt wel de ene na de andere rel rond de Braziliaan. Neymar stond nog maar pas in het oog van de storm omdat de ster van PSG na de wedstrijd op Real Madrid (3-1-nederlaag) naar binnen liep zonder nog iemand de hand te schudden. Nu heeft Walter Casagrande, oud-international van Brazilië, zwaar uitgehaald naar Neymar.

Casagrande, die tussen 1985 en 1986 negentien interlands verzamelde voor de Braziliaanse nationale ploeg deed zijn uitspraken op SporTV. “Het stoort me dat het gros van de voetballiefhebbers en media Neymar blijven ophemelen, terwijl hij zich al te vaak geen echte ploegspeler toont. Tegen Real pakte hij geel in de eerste helft en in de tweede helft ontsnapte hij zelfs aan de uitsluiting", zegt Casagrande. 

"Laat ons maar hopen dat dat straks op het WK bij de Braziliaanse ploeg niet gebeurt. Hij wordt door sommigen aanzien als een genie, maar we zijn bezig met een monster te creëren. Neymar heeft niet dezelfde kwaliteiten van Messi, Maradona of Cristiano Ronaldo, die een wedstrijd op elk moment kunnen of konden beslissen.”

Vader Neymar reageert

Vader Neymar kon zich niet bedwingen en reageerde via Instagram. Hij richtte zich met zijn foto onrechtstreeks tot Casagrande.  “In een ‘oorlog’ zijn er altijd die zich voeden met overwinningen, maar er zijn ook anderen die zich zoals een gier voeden met de karkassen van de verslagenen. We kennen er velen in de voetbalwereld die dit ‘gierengedrag’ vertonen, al doen ze dat altijd in de schaduw van de meest getalenteerden om hun eigen frustraties te ventileren. Mijn zoon vecht al van kindsbeen af, altijd fair, altijd de gieren mijdend. Dat zal nu niet anders zijn. Hij zal verrijzen als een feniks.”

Poll: Wordt Neymar te veel opgehemeld door de media?

TAGS  I  Neymar  I   PSG

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024