'Slecht nieuws over Zidane bij Real Madrid'

'Slecht nieuws over Zidane bij Real Madrid'
Zaterdag 17 februari 2018 - 17:47   I   door Fabian Morren

Real Madrid won met 3-1 van Paris Saint-Germain in de Champions League. Je zou dan denken dat de rust wat is weergekeerd in Bernabéu. Maar niets is minder waar volgens Don Balon. De druk op de schouders van Zinédine Zidane is bijzonder zwaar.

Mislukte transferperiode

Real Madrid staat in de competitie nog altijd zeventien punten achter op leider Barcelona. Daar kan een goed resultaat in de Champions League weinig aan veranderen. Die enorme achterstand wordt Zidane serieus aangewreven. Het was immers door de Franse trainer dat Zidane zich zeer kalm hield tijdens de zomerse transferperiode.

Zidane gokte dat jonge talenten als Theo Hernandez, Borja Mayoral en Marcos Llorente helemaal zouden doorbreken. Dat zij dus voor een nieuwe wind zouden zorgen in de selectie van Real. Dat gebeurde echter niet, waardoor het nu allemaal wat tegenvalt. Real zou nu al een grote kuis voorbereiden voor komende zomer.

De titel is al helemaal vervlogen voor Real en als de Spaanse topclub opnieuw punten laat liggen in de komende wedstrijden in de Primera Division, mag Zidane volgens Don Balon gelijk zijn koffers pakken. Daar kan een mogelijke kwalificatie in de Champions League tegen Paris Saint-Germain dan niets meer aan veranderen.

Opvolger

Zidane is sinds 2016 hoofdcoach van Real. Hij nam toen over van de ontslagen Carlo Ancelotti. In de Spaanse pers wordt al druk gespeculeerd over zijn opvolger. De naam die nu het vaakst terugkeert is die van Joachim Löw. De Duitse bondscoach zou dan na het WK in Rusland overnemen van Zidane.

Poll: Denk jij dat Zidane ontslagen zal worden?

TAGS  I  Zidane  I   Real Madrid  I   Löw

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022