Real Madrid maakt het zichzelf lastig, maar wint wel na doelpuntenfestival

Zondag 18 februari 2018 - 22:36   I

Real Madrid heeft zichzelf onnodig moeilijk gemaakt in Betis, maar na rust trok de ploeg van Zinédine Zidane het laken dan toch nog naar zich toe. Na goals van Ramos, Asensio, Ronaldo en Benzema voor Real en Leon voor Betis werd het 3-5.

Aan de rust zag het er nochtans niet goed uit voor Real. Asensio had de bezoekers op voorsprong gebracht, maar rond het halfuur zorgden Mandi en Nacho (own goal) binnen een tijdspanne van vier minuten voor een ommekeer: 2-1.

Het was pas in de tweede helft dat Real Madrid écht wakker werd. Sergio Ramos buffelde de gelijkmaker tegen de netten en Asensio en Ronaldo diepten de voorsprong zelfs uit tot 2-4.

In de slotfase maakte Sergio Leon het nog even spannend door er 3-4 van te maken, maar Benzema legde de eindstand vast op 3-5. In de stand blijft Real Madrid vierde op 17 (!) punten van leider Barcelona.

Poll: Kan dit Real Madrid de Champions League winnen?