“We doen tot de laatste speeldag mee voor een plaats in play-off 1”

“We doen tot de laatste speeldag mee voor een plaats in play-off 1”
Zondag 18 februari 2018 - 23:32   I  

Waasland-Beveren morste zondagavond met de punten op het veld van Moeskroen, maar dat wil niet zeggen dat trainer Sven Vermant zijn play-off 1-droom opbergt.

“Dit is jammer. We hadden de drie punten hier moeten komen halen, maar er zijn nog drie wedstrijden. We begonnen vandaag niet goed aan de partij en liepen in de val van Moeskroen”, vertelt Vermant bij Sporza.

De trainer van Waasland-Beveren weet dat het niet makkelijk wordt, maar toch gelooft hij nog in een deelname aan play-off 1."Hoe dichter je bij het einde komt, hoe minder punten je nog kan laten liggen”, beseft Vermant.

“Maar we hebben nog twee thuiswedstrijden tegen Gent en Genk en we willen daar met de steun van onze supporters voluit voor de drie punten gaan. We zullen tot de laatste speeldag tonen wat we in onze mars hebben."

Zes kandidaten voor twee plaatsen

Tijdens de laatste drie speeldagen van de reguliere competitie komen nog zes ploegen in aanmerking om de laatste twee plaatsen in play-off 1 op te vullen: Kortrijk, Genk, Standard, STVV, Waasland-Beveren en Antwerp.

Poll: Wie haalt zeker play-off 1?

TAGS  I  Waasland-Beveren  I   Moeskroen  I   RC Genk  I   Antwerp  I   Standard  I   KV Kortrijk  I   Vermant  I   STVV

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022