Gooit Leko het over een compleet andere boeg bij Club Brugge?

Gooit Leko het over een compleet andere boeg bij Club Brugge?
Dinsdag 20 februari 2018 - 11:30   I  

Ivan Leko is op zoek naar punten met Club Brugge. Het spel is veelbelovend, maar de efficiëntie laat zowel voorin als achterin te wensen over. Leko houdt van aanvallend voetbal, maar is ook niet naïef.

Wat extra defensieve zekerheid inbouwen zou dus geen slecht plan zijn, maar zijn systeem zal Leko volgens Het Laatste Nieuws niet veranderen. Hij wordt daarin ook gesteund door onder andere Vincent Mannaert, die dominant voetbal wil zien van Club Brugge.

Mannaert denkt trouwens dat Leko Club opnieuw op de rails krijgt zonder drastisch in te grijpen. Dat heeft hij ook eerder dit seizoen al bewezen. 

"Als hij nu de bus zou parkeren, dat zou ik niet snappen. Als je teruggaat in het seizoen, hebben we een moeilijk moment gehad na de Europese uitschakeling en de nederlaag op Moeskroen. Toen is Ivan erin geslaagd mits een aantal kleine aanpassingen de trein terug op de rails te krijgen. Maar ook toen behield hij altijd zijn visie om matchen aan te vatten om ze te winnen", aldus Mannaert in Het Laatste Nieuws. Iets wat Leko ook moet blijven doen. 

Poll: Krijgt Leko met het huidige systeem Club opnieuw op de rails?

TAGS  I  Club Brugge  I   Leko  I   Mannaert

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024