HVH niet geliefd bij nieuw bestuur Anderlecht? Devroe reageert nu zelf

HVH niet geliefd bij nieuw bestuur Anderlecht? Devroe reageert nu zelf
Dinsdag 20 februari 2018 - 12:31   I  

Vanhaezebrouck is zich de laatste tijd niet echt populair aan het maken in Anderlecht. Er zijn dan ook wat geruchten dat de trainer van Anderlecht zijn valiezen zou mogen pakken eens Coucke het voor het zeggen heeft in Anderlecht.

Het Laatste Nieuws belde gisteren alvast eens naar Devroe, die geen al te goede relatie zou hebben met Vanhaezebrouck. Niets van aan zegt Devroe nu zelf. "Larie en apekool. Eén keer, in mijn carrière in het voetbal, heb ik eens iets negatiefs gezegd over Vanhaezebrouck. Dat was toen ik nog bij Club Brugge werkte en Vanhaezebrouck als trainer van Kortrijk uitlatingen deed over Club - dat vond ik ongepast. Ik heb nog nooit gewerkt met Vanhaezebrouck, ik kán geen oordeel hebben over hem", aldus Devroe.

Aangezien Anderlecht vooral standvastigheid nodig heeft momenteel is een ontslag van Vanhaezebrouck ook niet echt de beste keuze. Het lijkt dan ook niet realistisch dat Coucke die knoop zal doorhakken bij zijn komst. Al moet ook Vanhaezebrouck, de Messias van Anderlecht, resultaten halen.

Poll: Is Vanhaezebrouck nog steeds de geschikte man voor dit Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Devroe  I   Coucke

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024