Vanhaezebrouck zeer zwaar onder vuur: "Dat doe je gewoon niet"

Vanhaezebrouck zeer zwaar onder vuur:
Dinsdag 20 februari 2018 - 18:04   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck krijgt de laatste weken toch wel vaak kritiek. Gisteren haalde Marc Hendrikx zwaar uit en nu is het de beurt aan Thomas Chatelle, ook al een ex-speler van Anderlecht.

Chatelle vindt de werkwijze van Vanhaezebrouck maar niks. "Ten eerste: in een spelersgroep mag niemand onaantastbaar zijn en het collectief primeert. Dat gezegd zijnde, je pakt iemand als Deschacht niet aan als een jong ventje die nog maar net komt kijken", vertelt Chatelle in Le Grand Débrief.

"Ten tweede: de communicatie van Vanhaezebrouck is een catastrofe. En het is niet de eerste keer, denk maar aan de voorbereiding op de match op Club. Zich achter zijn spelers verstoppen om zijn beslissing te verantwoorden, dat kan niet."

"En de timing is nog rampzaliger. Je zit op een moment waarop de club op de rand van een totale crisis staat. Dan is het niet het moment om een beslissing te nemen waarvan je weet dat er veel over gediscussieerd zal worden. En bovendien heeft hij ook gewoon een tekort aan spelers, laat staan spelers met ervaring."

Poll: Heeft Chatelle gelijk over Vanhaezebrouck?

TAGS  I  Anderlecht  I   Chatelle  I   Vanhaezebrouck

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024