'Carcela zorgt voor aardverschuiving bij Standard'

'Carcela zorgt voor aardverschuiving bij Standard'
Woensdag 21 februari 2018 - 12:00   I  

Het was een transfer in de 'dying minutes', maar wel eentje die Standard momenteel geen windeieren heeft gelegd. Op korte tijd heeft Mehdi Carcela bewezen dat hij een absolute aanwinst is voor dit Standard.

La DH schrijft nu dat zijn sterke prestaties wel de nodige gevolgen heeft. Zo is Paul-José Mpoku op de bank beland ten koste van Carcela. Nochtans kwam de Congolees met hetzelfde plan naar Luik als Carcela, belangrijk en beslissend zijn voor de Rouches. Dat lukte ook in het begin van het seizoen, maar Carcela heeft nu alle aandacht naar zich toegetrokken. Volgens de Waalse krant heeft Mpoku nu het statuut gekregen van luxe-joker. Al is het maar de vraag of hij dat statuut nog lang zal willen dragen.

Een andere speler die wél is opengebloeid door de komst van Carcela is Edmilson. De Braziliaan mag door de komst van Carcela op zijn geliefde linkerflank spelen en doet dat daar uitstekend. Edmilson heeft in het verleden nog aangegeven dat de linkerflank zijn lievelingspositie is. "Ik ben beter als ik vanaf de linkerflank kan komen. Ik heb meer opties, want ik kan buitenom of naar binnen snijden. Op de rechterflank ben ik iets beperkter en de verdedigers weten dat ook", aldus Edmilson.

 

Poll: Is Carcela de beste transfer die Standard dit seizoen heeft gedaan?

TAGS  I  Standard  I   Carcela  I   Mpoku  I   Edmilson

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024