Er moet Hazard iets van het hart bij Chelsea: "Als ik mag kiezen..."

Er moet Hazard iets van het hart bij Chelsea:
Donderdag 22 februari 2018 - 07:51   I   door Redactie

Eden Hazard werd uitgespeeld als een valse negen tegen Barcelona. Daar was de Rode Duivel van Chelsea niet helemaal gelukkig mee en dat maakt hij ook duidelijk aan zijn trainer Antonio Conte.

"Als ik oprecht ben, hou ik wel van die rol. Maar het is waar dat in matchen zoals deze, waar je amper een bal ziet, het niet makkelijk voetballen is. Ik weet het niet exact, maar ik heb misschien 25 ballen geraakt (54 om precies te zijn, red.) en 15 daarvan gingen richting mijn kop. Dan speel je niet helemaal naar mijn kwaliteiten", citeert HLN Hazard duidelijk.

"Maar ik probeer wel. Ik heb zelfs luchtduels gewonnen. (knipoogt) Tegen Piqué zelfs (20 centimeter groter, red.); da's niet slecht, hé. Als ik mocht kiezen, dan prefereer ik de rol die ik in de laatste 10 minuten speelde. Op de flank, op links, voel ik me comfortabeler. Dat is mijn positie."

Het moet zeker anders in de terugwedstrijd, laat Hazard weten. "In Barcelona kunnen we het ons niet permitteren om defensief te denken. Als we dat toch doen, werken we onszelf in nesten. We moeten winnen, we moeten scoren, we moeten aanvallen. Op dezelfde manier als dinsdag zal het niet lukken."

Poll: Vind jij Hazard ook beter op de flank?

TAGS  I  Hazard  I   Chelsea  I   shw

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024