Chelsea zet Courtois mes op de keel: "Ik ben verkeerd geïnterpreteerd"

Chelsea zet Courtois mes op de keel:
Donderdag 22 februari 2018 - 07:29   I   door Redactie

De transfersoap rond Thibaut Courtois is zeker nog niet voorbij. De onderhandelingen over een nieuw contract bij Chelsea lijken vast te zitten.

In december was er bijna een akkoord, maar sindsdien kwam er geen schot meer in de zaak. Bij Chelsea vermoedt men vertragingsmanoeuvres van Real Madrid, zo schrijft Het Laatste Nieuws. Dat zou verklaren waarom Courtois plots niet meer toehapte. Voor Chelsea is het huidig voorstel te nemen of te laten. De doelman kan 230.000 euro per week gaan verdienen bij de Blues.

Real Madrid wil pas in de lente beslissen over een nieuwe doelman. Daarmee gijzelt de club dus de onderhandelingen tussen Courtois en Chelsea enerzijds, maar ook tussen David De Gea en Manchester United anderzijds. Beide doelmannen zijn de topkandidaten om de nieuwe nummer één in Bernabéu te worden.

Naast Real is ook Paris Saint-Germain zeer geïnteresseerd in Courtois. "Ik heb nog geen beslissing genomen over mijn toekomst", benadrukt Courtois. "Bepaalde uitspraken over dat mijn hart in Madrid lag, zijn verkeerd geïnterpreteerd. Ik ben gelukkig hier en kan bijtekenen. Ik ben niet vergeten dat Chelsea mij van het begin kansen heeft gegeven." 

Poll: Wat moet Courtois doen?

TAGS  I  shw

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024