Peter Maes heeft belangrijk nieuws voor KV Mechelen

Peter Maes heeft belangrijk nieuws voor KV Mechelen
Donderdag 22 februari 2018 - 09:07   I   door Redactie

Peter Maes kan KV Mechelen een handje helpen in de degradatiestrijd als hij met Lokeren kan winnen op het veld van Eupen. Lokeren is drie speeldagen voor het einde zelf nog niet mathematisch zeker van het behoud.

Maes en Lokeren gaan dus voluit bij Eupen, iets wat als muziek in de oren van KV Mechelen zal klinken. “We spelen sowieso met ons sterkste elftal”, zegt de Limburger. “De cijfers liegen niet. Willen we ons redden, dan moeten we punten pakken. En liefst zo snel mogelijk, want ik het voetbal weet je nooit. Berusting is dodelijk. Maar ik heb het gevoel dat mijn spelers er vol voor willen gaan.”

Bovendien kan Maes zijn ex-club KV Mechelen een handje helpen. “Graag, want ik heb nog altijd erg veel sympathie voor Mechelen”, vertelt hij. “In het verleden beleefde ik er een fantastische periode als hoofdtrainer. Zo werd Fi Vanhoof een vriend voor het leven. Bovendien heb ik vanuit mijn privésituatie nog steeds een mooie binding met de club. Mechelen hoort gewoon thuis in eerste klasse, niet in tweede. Simpel.” 

Poll: Denk jij dat KV Mechelen zich redt?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Maes  I   Eupen  I   Lokeren

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024