Gerits doet belofte aan Genk-fans: "Dat moet het weer worden"

Gerits doet belofte aan Genk-fans:
Donderdag 22 februari 2018 - 09:24   I   door Redactie

Erik Gerits, de nieuwe algemeen directeur bij KRC Genk, weet meteen wat hem te doen staat. Hij wil in de eerste plaats werk maken van de vele fans die zijn afgehaakt. Die moeten terugkeren naar het stadion.

“Wij willen de supporters die in de loop der jaren hebben afgehaakt opnieuw in het stadion krijgen", klinkt het vastberaden bij Gerits in Het Belang van Limburg. "Daarvoor moeten we op zoek naar de redenen waarom zij hebben afgehaakt. Ik wil daarbij verder gaan dan de externe factoren. Niet alleen verwijzen naar een algemene tendens, de live-uitzendingen op tv en de minder comfortabele aanvangsuren, die daaraan vasthangen."

"Ook verder dan het sportieve, want natuurlijk hangen supportersaantallen voor een deel samen met de prestaties op het veld. We moeten naar onszelf durven kijken. Op zoek gaan naar een manier om onze supporters en business partners rechtstreeks te bevragen. Luisteren naar hun grieven."

"Dat gaat van parkings, over comfort in het stadion, de catering, de muziek voor en na de wedstrijden… Voelen zij zich nog thuis in ons stadion? Met de resultaten van die bevraging moeten we aan de slag. Op alle niveaus. Wij hebben in onze organisatie bijzonder capabele mensen, die bereid zijn om veel uren te kloppen. Samen kunnen we oude tijden laten herleven, daar ben ik van overtuigd. Een thuismatch van KRC Genk bijwonen, moet opnieuw een belevenis zijn.”

Poll: Deed Genk er goed aan door Gerits aan te stellen?

TAGS  I  RC Genk  I   Gerits

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024