Siani haalt zwaar uit naar KV Oostende: "Dat vergeet ik nooit meer"

Siani haalt zwaar uit naar KV Oostende:
Donderdag 22 februari 2018 - 11:07   I   door Redactie

Sébastien Siani haalt zwaar uit naar zijn ex-club KV Oostende. De middenvelder verliet KVO voor Antwerp in januari.

Afgelopen zomer kon Siani naar Al-Jazira. Oostende vroeg echter 2 miljoen euro, waardoor de transfer afsprong. KVO stelde hem daarop wel een loonsverhoging voor. “Over hoeveel spreken we dan, denk je? Over 4.000 euro bruto voor een contract dat wellicht het laatste van mijn carrière zou zijn geweest. Ik ging Coucke persoonlijk vragen waarom ze mij niet evenredig gingen betalen als de prijs die ze voor mij vroegen”, vertelt Siani in Het Nieuwsblad.

“Het antwoord van de voorzitter was dat ik het niveau niet haalde van de spelers die KVO meer betaalde. En dat nadat ik met Kameroen ook de Afrika Cup had gewonnen. Dat je mij dan zegt dat ik niet het niveau heb om bij KV Oostende bij de beste verdieners te horen, is vrij hevig om te horen. Dat vergeet ik nooit meer.”

“Ik ben nu twee weken weg bij KVO, maar mijn indruk is dat ik er voor de clubleiding al langer niet meer echt meetelde”, zegt hij. “Misschien ben ik er zelfs al zes of zeven maanden niet meer thuis. Dat je nog twee miljoen voor mij wil opstrijken en daardoor belet dat ik elders een toploon kan krijgen, vind ik een gebrek aan respect. Bij mijn vertrek verdiende ik ook een betere behandeling dan een tweet met Bonne chance à Antwerp(veel geluk bij Antwerp, nvdr.). Ik miste in Oostende menselijkheid bij de clubleiding."

Poll: Is Siani een goeie aanwinst voor Antwerp?

TAGS  I  Siani  I   KV Oostende  I   Antwerp  I   shw

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024