‘Real Madrid belt naar Courtois en geeft duidelijke boodschap door'

‘Real Madrid belt naar Courtois en geeft duidelijke boodschap door'
Donderdag 22 februari 2018 - 17:47   I  

Thibaut Courtois is tot nader order nog steeds een speler van Chelsea, waar hij nog tot de zomer van 2019 onder contract ligt. Het bestuur van de Londense topclub wil graag dat Courtois bijtekent, maar tot dusver gebeurde dat nog niet.

Volgens diverse Spaanse en Britse media zou Real Madrid daar voor iets tussen zitten. De Koninklijke is met het oog op volgend seizoen nog steeds op zoek naar een nieuwe doelman en Courtois is één van de namen die op het verlanglijstje van voorzitter Florentino Perez staat.

Courtois ligt in balans met David De Gea (Manchester United), die ook al geruime tijd op de interesse van Real Madrid kan rekenen. Het bestuur van de Spaanse topclub is van plan om de knoop binnenkort door te hakken, maar tot die tijd zou het Courtois liever niet zien bijtekenen bij Chelsea.

Als Courtois enkele jaren langer onder contract ligt bij The Blues, wordt het vanzelfsprekend moeilijker om hem voor een redelijk transferbedrag binnen te halen. Real zou contact opgenomen hebben met de entourage van Courtois en gevraagd hebben om voorlopig niet bij te tekenen bij Chelsea. Benieuwd hoe Courtois er zelf over denkt…

Poll: Zou jij Courtois graag bij Real Madrid zien keepen?

TAGS  I  Courtois  I   Chelsea  I   Real Madrid

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024